SPECTACOL DE WEEKEND-DANS MODERN PE SCENA ATENEULUI

SPECTACOL DE WEEKEND-DANS MODERN PE SCENA ATENEULUI

Giurgiuvenii sunt aşteptaţi sâmbătă, 21 martie, începând cu ora 12.00, în sala mare a Ateneului “Nicolae Bălănescu” din Giurgiu la un spectacol de dans organizat de Asociaţia „Colorăm zâmbete” şi Şcoala de dans „Dance World”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Giurgiu.
Intitulat „ Dansul primăverii”, spectacolul va reuni pe scenă șase trupe de copii din Bucureşti şi cinci trupe din Giurgiu, copii care studiază dansul modern în diferite şcoli de dans.
Spectacolul se va desfăşura pe parcursul a două zile. Sâmbătă, 21 martie, la Giurgiu, timp de o oră şi jumătate, pe scenă vor evolua cele 11 trupe din care fac parte copii cu vârste cuprinse între patru şi 18 ani. Cea de-a doua zi de spectacol va avea loc la Bucureşti, la sediul CREART, cu începere de la ora 10.00. La finalul celor două spectacole, cei 150 de artişti vor primi diplome şi medalii din partea organizatorilor, care mai anunţă că intrarea este liberă la ambele spectacole.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul LOCUITORII DIN CARTIERUL TINERETULUI BENEFICIAZA DIN 17 MARTIE DE O AGENTIE A DIRECTIEI DE TAXE SI IMPOZITE LOCALE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.